Σπάροι ψητοί με σάλτσα λαδολέμονου και ντομάτα

Σπάροι ψητοί με σάλτσα λαδολέμονου και ντομάτα Σπάροι ψητοί με σάλτσα λαδολέμονου και ντομάτα
4 ΑΤΟΜΑ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
0 ΔΥΣΚΟΛΙΑ

Συστατικά

  • 1 κιλό σπάροι καθαρισμένοι
  • 250ml ελαιόλαδο
  • 50ml νερό
  • 1 λεμόνι, τo χυμό
  • 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
  • 5 πρέζες μαϊντανό ψιλοκομμένο
  • 2 ντομάτες ψιλοκομμένες
  • αλάτι
  • πιπέρι

Εκτέλεση

Πλένουμε καλά τα ψάρια και τα αφήνουμε να στραγγίξουν. Σε βαθύ σκεύος ρίχνουμε το λάδι, το νερό, το χυμό λεμονιού, αλάτι, πιπέρι και τα χτυπάμε πολύ καλά μέχρι να ασπρίσουν. Προσθέτουμε τα κρεμμύδια, τον μαϊντανό, τις ντομάτες και τα ανακατεύουμε. Ψήνουμε τα ψάρια στη σχάρα και όπως είναι ζεστά, τα βάζουμε σε πιατέλα. Τα περιχύνουμε με το μείγμα της σάλτσας και σερβίρουμε.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε