Σπαράγγια με κινέζικο λάχανο και κόκκινη πιπεριά

Σπαράγγια με κινέζικο λάχανο και κόκκινη πιπεριά Σπαράγγια με κινέζικο λάχανο και κόκκινη πιπεριά
0 ΑΤΟΜΑ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0' ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
0 ΔΥΣΚΟΛΙΑ

Συστατικά

  • 500 γρ. σπαράγγια βρασμένα, σε κομμάτια
  • 100 γρ. κινέζικο λάχανο (pak-choi) χοντροκομμένο
  • 1 κόκκινη πιπεριά κομμένη ζουλιέν
  • 1 κουταλιά αραβοσιτέλαιο
  • 1 κουταλιά σησαμέλαιο
  • 1 κουταλιά σάλτσα σόγιας
  • αλάτι

Εκτέλεση

Ζεσταίνουμε τα 2 είδη λαδιού σε τηγάνι γουόκ και σοτάρουμε τα σπαράγγια για 2 λεπτά. Προσθέτουμε το λάχανο και την πιπεριά. Περιχύνουμε τη σάλτσα σόγιας και το αλάτι και αφήνουμε για λίγο να μαγειρευτούν.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε