Σπανάκι ογκρατέν

Σπανάκι ογκρατέν Σπανάκι ογκρατέν
0 ΑΤΟΜΑ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0' ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
0 ΔΥΣΚΟΛΙΑ

Συστατικά

  • 500 σπανάκι φρέσκο ή κατεψυγμένο
  • 1 μέτριο ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 1/2 ματσάκι φρέσκο κρεμμύδι
  • 75 γρ. φρέσκο βούτυρο αγελαδινό
  • 150 γρ. κεφαλοτύρι
  • πιπέρι λευκό

Εκτέλεση

Ψιλοκόβουμε το σπανάκι και το αλατίζουμε.Σωτάρουμε το φρέσκο και το ξερό κρεμμύδι και προσθέτουμε στραγγισμένο το σπανάκι . Μόλις μαραθεί, το αφήνουμε να τραβήξει τα υγρά του σε δυνατή φωτιά. Προσθέτουμε το μισό  75 γρ. τριμμένο τυρί, το πιπέρι στο σπανάκι και ανακατεύουμε. Το τοποθετούμε σε βουτυρωμένο σκεύος σε μπαλάκια, πασπαλίζουμε την επιφάνεια με τριμμένο τυρί και περιχύνουμε με το υπόλοιπο βούτυρο λιωμένο και γκραντινάρουμε σε δυνατό φούρνο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε