Σουβλάκια πεσκανδρίτσας με λεμόνι

Σουβλάκια πεσκανδρίτσας με λεμόνι Σουβλάκια πεσκανδρίτσας με λεμόνι
2 ΑΤΟΜΑ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
0 ΔΥΣΚΟΛΙΑ

Συστατικά

  • 450 γρ. ουρές πεσκανδρίτσας
  • 2 κολοκυθάκια σε λεπτές φέτες
  • 1 λεμόνι σε φέτες
  • 12 ντοματάκια τσέρι
  • 8 φύλλα δάφνηςΓια τη σάλτσα:
  • 3 κουταλιές ελαιόλαδο
  • 2 κουταλιές χυμό λεμονιού
  • 1 κουταλάκι φρέσκο θυμάρι ψιλοκομμένο
  • 1/2 κουταλάκι λεμονοπίπερο
  • αλάτι

Εκτέλεση

Κόβουμε την πεσκανδρίτσα σε κομμάτια μεγέθους 5 εκατοστών. Περνάμε το ψάρι, τα κολοκυθάκια, το λεμόνι, τα ντοματάκια και τα φύλλα δάφνης σε 4 ξυλάκια για σουβλάκια. Για τη σάλτσα, ανακατεύουμε το λάδι με το χυμό λεμονιού, το θυμάρι και τα υπόλοιπα υλικά. Αλείφουμε με τη σάλτσα τα σουβλάκια κατά τη διάρκεια του ψησίματος στο γκριλ, μέχρι να ψηθεί το ψάρι.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε