0
ΑΤΟΜΑ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0'
ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
Συστατικά
- 600 γρ. μπούτι ελαφιού σε κύβους
- 2 ματσάκια κόκκινα ραπανάκια
- 1 ματσάκι μικρά κρεμμυδάκια
- 30 γρ. σουμάκι
- 20 γρ. ζάχαρη
- 50ml φυστικέλαιο
- 1 μπουκαλάκι σάλτσα oyster
- αλάτι
- πιπέρι φρεσκοτριμμένο
Εκτέλεση
Καθαρίζουμε τα ραπανάκια, κόβουμε τον κορμό τους και τα βράζουμε σε νερό με 1 πρέζα αλάτι για 5 λεπτά. Βράζουμε τα κρεμμύδια σε νερό για 10 λεπτά. Πασπαλίζουμε το κρέας με αλάτι, πιπέρι, σουμάκι και ζάχαρη αφού τα έχουμε ανακατέψει όλα μαζί. Σε ξυλάκια για σουβλάκια, περνάμε διαδοχικά 1 ραπανάκι, 1 κομμάτι κρέας και 1 κρεμμύδι. Τα τηγανίζουμε ή τα ψήνουμε ελαφρώς για να πάρουν χρώμα και σερβίρουμε με τη σάλτσα oyster.