Σουτζουκάκια με κιμά και ρύζι

Σουτζουκάκια με κιμά και ρύζι Σουτζουκάκια με κιμά και ρύζι
4 ΑΤΟΜΑ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
0 ΔΥΣΚΟΛΙΑ

Συστατικά

  • 1 κιλό κιμάς μοσχαρίσιος
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 1 φλυτζανάκι ρύζι μουσκεμένο και σπασμένο
  • 2 αυγά
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • λάδι
  • βούτυρο γάλακτος
  • αυγά για το πανάρισμα

Εκτέλεση

Ζυμώνουμε καλά τον κιμά με το κρεμμύδι, το ρύζι, τα αυγά, αλάτι, πιπέρι και πλάθουμε σε μικρά σουτζουκάκια. Σε κατσαρόλα ρίχνουμε 2 λίτρα νερό και δύο κουταλιές βούτυρο γάλακτος. Βράζουμε για λίγο τα σουτζουκάκια και τα βγάζουμε. Χτυπάμε τα αυγά καλά με λίγο αλάτι και πιπέρι. Στο τηγάνι που έχει κάψει το λάδι, ρίχνουμε κάθε φορά μία κουταλιά από τα χτυπημένα αυγά, βάζουμε το σουτζουκάκι μέσα και το σκεπάζουμε με το αυγό ώστε να τυλιχτεί. Συνεχίζουμε με τον ίδιο τρόπο και τηγανίζουμε όλα τα σουτζουκάκια.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε