1
ΑΤΟΜΑ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
Συστατικά
- 250 γρ. κρέας στρουθοκαμήλου σε μικρούς κύβους
- 100 γρ. σέλερι ψιλοκομμένο
- 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 2 πατάτες σε κύβους
- 4 μικρά καρότα σε κύβους
- 3 ντομάτες σε κύβους
- 460 γρ. αρακά
- 1 λεμόνι, το χυμό
- 100ml ελαιόλαδο
- 1/4 κουταλάκι πιπέρι
- 1 κουταλάκι αλάτι
- 1 λίτρο νερό
Εκτέλεση
Σε κατσαρόλα σοτάρουμε το κρέας στο λάδι. Προσθέτουμε το σέλερι, τα κρεμμύδια, τις πατάτες και τα καρότα και τα σοτάρουμε χωρίς να πάρουν χρώμα. Προσθέτουμε τις ντομάτες, τον αρακά, αλάτι, πιπέρι και το νερό και βράζουμε για 1 ώρα. Μόλις βράσουν, ρίχνουμε το χυμό λεμονιού και σερβίρουμε.