Σούπα με ουρά μόσχου και τρούφα

Σούπα με ουρά μόσχου και τρούφα Σούπα με ουρά μόσχου και τρούφα
0 ΑΤΟΜΑ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0' ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
0 ΔΥΣΚΟΛΙΑ

Συστατικά

  • 1 ½ κιλό ουρά μόσχου
  • 1 καρότο σε κύβους
  • 100 γρ. σέλερι σε κύβους
  • 300 γρ. τρούφα σε κύβους
  • 1 κρεμμύδι
  • 2 σκελίδες σκόρδο
  • λίγο σέλινο
  • αλάτι
  • πιπέρι φρεσκοτριμμένο

Εκτέλεση

Βράζουμε την ουρά με κρεμμύδι, σκόρδο, σέλινο και στραγγίζουμε το ζωμό της. Σοτάρουμε το καρότο και το σέλερι σε ελαιόλαδο για 5 λεπτά. Τοποθετούμε σε βαθύ σκεύος την τρούφα, τα καρότα, το σέλερι, το ζωμό και το κρέας. Το σκεπάζουμε με ένα κομμάτι ζύμης και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200?C. Αφαιρούμε τη ζύμη και σερβίρουμε.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε