Σούπα με φιστίκι Αιγίνης

Σούπα με φιστίκι Αιγίνης Σούπα με φιστίκι Αιγίνης
1 ΑΤΟΜΑ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
0 ΔΥΣΚΟΛΙΑ

Συστατικά

  • 8 φλιτζάνια ζωμό κρέατος
  • 5 κουταλιές φιστίκι Αιγίνης τριμμένο
  • 2 κουταλιές φρέσκο βούτυρο
  • πιπέρι

Εκτέλεση

Βράζουμε το ζωμό κρέατος για 1-2 λεπτά και προσθέτουμε λίγο-λίγο το φιστίκι ανακατεύοντας διαρκώς. Αφήνουμε να βράσει για άλλα 2 λεπτά και μετά προσθέτουμε το πιπέρι και το βούτυρο. Την σερβίρουμε καυτή.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε