Σούπα κρέμα φασολιών με μπιφτέκι αγριόπαπιας

Σούπα κρέμα φασολιών με μπιφτέκι αγριόπαπιας Σούπα κρέμα φασολιών με μπιφτέκι αγριόπαπιας
4 ΑΤΟΜΑ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
0 ΔΥΣΚΟΛΙΑ

Συστατικά

  • 1 αγριόπαπια
  • 250 γρ. φασόλια
  • 1 πρέζα κόκκινη πιπεριά τσίλι σε σκόνη
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένο
  • 1 γαρίφαλο
  • 100ml κρέμα γάλακτος
  • 200ml ξύδι βαλσάμικο
  • 1/2 κουταλιά σπόροι κόλιανδρου
  • 1/2 κουταλιά σπόροι κύμινου
  • 1/2 κουταλιά σιναπόσπορο
  • 50ml ελαιόλαδο
  • αλάτι

Εκτέλεση

Μουλιάζουμε τα φασόλια σε νερό από την προηγούμενη μέρα. Ξεκοκαλίζουμε το κρέας και το περνάμε 2 φορές από τη μηχανή του κιμά. Προσθέτουμε αλάτι, το τσίλι, λίγο νερό και ανακατεύουμε. Πλάθουμε 4 μπιφτέκια και τα βάζουμε στο ψυγείο για λίγη ώρα. Ανακατεύουμε τους σπόρους μπαχαρικών και καλύπτουμε με αυτά τα μπιφτέκια, μόνο από τη μία πλευρά πριν τα τηγανίσουμε. Σοτάρουμε ελαφρώς το κρεμμύδι με το σκόρδο και προσθέτουμε τα φασόλια, το γαρίφαλο και νερό να τα σκεπάζει. Βράζουμε  μέχρι να μαλακώσουν και αφαιρούμε το γαρίφαλο. Κρατάμε 4 κουταλιές φασόλια και στα υπόλοιπα προσθέτουμε την κρέμα. Ανακατεύουμε καλά και περνάμε τη σούπα από σίτα. Σε μικρή κατσαρόλα βράζουμε το ξύδι ώστε να μειωθεί. Σερβίρουμε τη σούπα, τοποθετούμε τα μπιφτέκια αφού τα τηγανίσουμε ώστε να φαίνονται τα μπαχαρικά, προσθέτουμε λίγα φασόλια και περιχύνουμε με λίγο από το ξύδι.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε