0
ΑΤΟΜΑ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0'
ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
Συστατικά
- 2 κόκαλα από το μηρό βοδινού
- 2 φλιτζ. καφέ ρύζι γλασέ
- 2 ντομάτες αποφλοιωμένες και πολτοποιημένες ή 2 κουτ. σούπ.πολτό ντομάτας
- 2 λίτρα νερό
- αλάτι
- πιπέρι
Εκτέλεση
Βράζουμε σε σιγανή φωτιά τα κόκαλα με το νερό, για 2 ώρες και 30 λεπτά περίπου, ώσπου να βγει το μεδούλι από τα κόκαλα, ενώ ξαφρίζουμε τη σούπα. Βγάζουμε τα κόκαλα από την κατσαρόλα. Κόβουμε το μεδούλι σε μικρά κομμάτια, προσθέτουμε το ρύζι, τις ντομάτες και αλατοπιπερώνουμε. Βράζουμε τη σούπα, μέχρι να χυλώσει το ρύζι. Αν είναι πολύ πηκτή, την αραιώνουμε με ένα ποτήρι νερό.