Σολομός με φρέσκα λαχανικά

Σολομός με φρέσκα λαχανικά Σολομός με φρέσκα λαχανικά
4 ΑΤΟΜΑ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0' ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
0 ΔΥΣΚΟΛΙΑ

Συστατικά

  • 1 κιλό φέτες σολομό
  • 150 γρ. πιπεριές πράσινες σε μπαστουνάκια
  • 150 γρ. πιπεριές κόκκινες σε μπαστουνάκια
  • 150 γρ. κολοκύθι σε μπαστουνάκια
  • 150 γρ. καρότα σε μπαστουνάκια
  • 1 κρεμμύδι μέτριο ψιλοκομμένο
  • 1/2 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
  • 3 κλωναράκια σέλινο ψιλοκομμένο
  • 5 σκελίδες σκόρδου ψιλοκομμένες
  • 2 ντομάτες ώριμες πολτοποιημένες
  • 2 κουταλιές ελαιόλαδο
  • 2 κουταλάκια κοφτά κόκκινο πιπέρι γλυκό
  • αλάτι
  • πιπέρι μαύρο

Εκτέλεση

Πλένουμε τις φέτες του σολομού και τις στραγγίζουμε. Σε κατσαρόλα σοτάρουμε ελαφρώς το κρεμμύδι, προσθέτουμε λίγο νερό, τον μαιντανό, το σέλινο και τα αφήνουμε να αχνιστούν. Στη συνέχεια προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι, το κόκκινο πιπέρι, τις ντομάτες, λίγο νερό και τα βράζουμε. Σε ταψί στρώνουμε τις φέτες του σολομού, απλώνουμε γύρω τους τα λαχανικά που έχουμε βράσει μαζί με τα υγρά τους και το σκόρδο και ψήνουμε το φαγητό στους 220°C. Φροντίζουμε να βγάλουμε το ψάρι από το φούρνο πριν εξατμιστούν όλα τα υγρά.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε