Σνίτσελ κοτόπουλο γεμιστό

Σνίτσελ κοτόπουλο γεμιστό Σνίτσελ κοτόπουλο γεμιστό
4 ΑΤΟΜΑ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
0 ΔΥΣΚΟΛΙΑ

Συστατικά

  • 4 σνίτσελ κοτόπουλου
  • 200 γρ. τυρί φιλαδέλφεια
  • 2 κούπες σπανάκι
  • 1 κρεμμύδι
  • 2 σκελίδες σκόρδο
  • 1 κουταλάκι άνηθο
  • 2 κουταλιές της σούπας μαϊντανό
  • 1/2 κούπα λευκό κρασί
  • 2 κουταλιές της σούπας λιαστή ντομάτα χοντροκομμένη
  • 1 κούπα κόκκινη πιπεριά
  • 1 κούπα φιστικιά τριμμένα
  • 2 κουταλιές σούπας βούτυρο
  • 2 κούπες ζωμό από κοτόπουλο
  • 1/3 κούπας κρέμα γάλακτος

Εκτέλεση

Για τη γέμιση:

Σοτάρετε ελαφρώς το σπανάκι με το κρεμμύδι, το σκόρδο, τον άνηθο, το μαϊντανό και σβήνετε με λευκό κρασί. Αφήνετε να βράσουν μέχρι να δέσουν, για 5-7 λεπτά.Αλατοπιπερώνετε τα σνίτσελ και αλείφετε με το τυρί φιλαδέλφεια.Προσθέτετε το μείγμα με το σοταρισμένο σπανάκι, τη λιαστή ντομάτα και την κόκκινη πιπεριά.Τυλίγετε τα σνίτσελ σε ρολάκια και στερεώνετε με οδοντογλυφίδες, τα λαδώνετε, τα βάζετε σε αλουμινόχαρτο ή λαδόκολλα και τα ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο με λίγο νερό, μισή ώρα περίπου ανάλογα με το μέγεθος τους.

Για τη σάλτσα:

Σοτάρετε σε βούτυρο τα φιστίκια Αιγίνης, προσθέτετε το ζωμό κοτόπουλου, αλάτι, πιπέρι, και δένετε με κρέμα γάλακτος.Κόβετε τα ρολάκια στο σχήμα που σας αρέσει και τα περιχύνετε με τη σάλτσα.

Συνοδεύετε με ρύζι.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε