0
ΑΤΟΜΑ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0'
ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
Συστατικά
- 1 σμέρνα μέτρια καθαρισμένη
- 1 μεγάλο κρεμμύδι σε ψιλά φετάκια
- 1 κρασοπότηρο λάδι
- 50ml ξύδι
- 4-5 ώριμες ντομάτες τριμμένες ή αλεσμένες
- αλάτι
- πιπέρι
Εκτέλεση
Πλένουμε το ψάρι και πετάμε την ουρά. Το κόβουμε σε φέτες 3-4 εκατοστών, το αλατοπιπερώνουμε και το αφήνουμε να στραγγίξει. Σοτάρουμε ελαφρώς το κρεμμύδι στο λάδι, προσθέτουμε την ντομάτα, το ξύδι, λίγο αλάτι, νερό και το αφήνουμε να βράσει για λίγο. Δοκιμάζουμε το αλάτι, βάζουμε αρκετό πιπέρι, τα κομμάτια του ψαριού και λίγο νερό. Το αφήνουμε να βράσει για 20 λεπτά.