Σκόρδο τουρσί

Σκόρδο τουρσί Σκόρδο τουρσί
1 ΑΤΟΜΑ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
0 ΔΥΣΚΟΛΙΑ

Συστατικά

  • 4 κεφάλια σκόρδο καθαρισμένα
  • 4 πιπεριές τσίλι
  • 15 γρ. ζάχαρη
  • 300ml μηλόκρασο
  • 15 γρ. αλάτι

Εκτέλεση

Βάζουμε τα σκόρδα σε γυάλινο βάζο μαζί με τις πιπεριές. Ζεσταίνουμε τα υπόλοιπα υλικά ανακατεύοντας. Μόλις ζεσταθούνε τα κατεβάζουμε από την φωτιά και μόλις χλιαρώσουν, περιχύνουμε τα σκόρδο στο βάζο. Κλείνουμε το καπάκι και  βάζουμε ανάποδα το δοχείο να σφραγίσει. Το αφήνουμε για 10 μέρες και είναι έτοιμο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε