Σκορδαλιά με καρύδι

Σκορδαλιά με καρύδι Σκορδαλιά με καρύδι
2 ΑΤΟΜΑ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
0 ΔΥΣΚΟΛΙΑ

Συστατικά

  • 350γρ ψωμί παλιό, βρεγμένο και στραγγισμένο πολύ καλά
  • 350 γρ. καρύδι ψίχα σπασμένη
  • 3-5 σκελίδες σκόρδο πολτοποιημένο
  • 50 ml ξίδι
  • 500 ml ελαιόλαδο (περίπου)
  • αλάτι

Εκτέλεση

Χτυπάμε στο μίξερ πολύ καλά το σκόρδο με το αλάτι και το ξύδι. Στην συνέχεια προσθέτουμε το ψωμί και συνεχίζουμε το χτύπημα μόλις ανακατευτούν και αυτά καλά ρίχνουμε και το καρύδι. Στην συνέχεια προσθέτουμε σιγά σιγά το λάδι σε κορδόνι  μέχρι να το απορροφήσει και να γίνει ένας σφιχτός πουρές.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε