Σιρόν με πασκιτάν και σκόρδο

Σιρόν με πασκιτάν και σκόρδο Σιρόν με πασκιτάν και σκόρδο
4 ΑΤΟΜΑ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0' ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
0 ΔΥΣΚΟΛΙΑ
ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ: Πόντος

Συστατικά

  • 20 σιρόν
  • 1/2 κιλό πασκιτάν (στραγγιστό γιαούρτι πρόβειο)
  • 2 κουταλιές βούτυρο αγελαδινό
  • 2 σκελίδες σκόρδου τριμμένες

Εκτέλεση

Τοποθετούμε τα σιρόν δίπλα δίπλα σε ένα ταψί. Βράζουμε νερό με λίγο αλάτι και τα περιχύνουμε τόσο όσο να τα σκεπάσουμε και τα αφήνουμε να φουσκώσουν. Κατόπιν σε άλλο σκεύος διαλύουμε το πασκιτάν σε χλιαρό νερό. Προσθέτουμε το σκόρδο, ανακατεύουμε, το αδειάζουμε στα σιρόν και τα περιχύνουμε με καυτό αγελαδινό βούτυρο. Τα σερβίρουμε ζεστά.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε