0
ΑΤΟΜΑ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
Vegeterian
Συστατικά
- 2 φύλλα σφολιάτας
- 1 ντομάτα τριμμένη
- 150 γρ. καρδιές αγγινάρας κομμένες στα 4
- 50 γρ. μαύρες ελιές απύρηνες
- δυόσμο ψιλοκομμένο
- μοτσαρέλα τριμμένη
- σκόρδο πολτοποιημένο
- μουστάρδα ντιζόν
- ντοματάκια λεπτοκομμένα
- καμαμπέρ
- εστραγκόν
Εκτέλεση
Απλώνουμε 2 φύλλα σφολιάτας σε βουτυρωμένα ταψιά. Αλείφουμε το 1 φύλλο με τη ντομάτα και το άλλο με μουστάρδα Ντιζόν. Στο φύλλο με ντομάτα βάζουμε τις αγκινάρες κομμένες στα τέσσερα, τις ελιές σε φέτες, το ψιλοκομμένο δυόσμο, τη τριμμένη μοτσαρέλα και από πάνω ρίχνουμε το σκόρδο. Στο φύλλο με μουστάρδα βάζουμε τα λεπτοκομμένα ντοματάκια, το εστραγκόν και τις λεπτές φέτες καμαμπέρ. Ψήνουμε τις σφολιάτες σε προθερμασμένο φούρνο στους 210°C 10-15 λεπτά.
Κόβουμε σε τρίγωνα πριν σερβίρουμε.