Σαντουιτσάκια με ελιά λαχανικά και κασέρι

Σαντουιτσάκια με ελιά λαχανικά και κασέρι Σαντουιτσάκια με ελιά λαχανικά και κασέρι
0 ΑΤΟΜΑ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
0 ΔΥΣΚΟΛΙΑ
Vegeterian

Συστατικά

  • 1 κόκκινο κρεμμύδι σε ψιλές φέτες
  • 2 κουταλιές μαύρες ελιές χωρίς κουκούτσι ψιλοκομμένες
  • 1 κόκκινη πιπεριά κομμένη σε μπαστουνάκια
  • 1 πράσινη πιπεριά κομμένη σε μπαστουνάκια
  • 2 κουταλιές φύλλα φρέσκου βασιλικού ψιλοκομμένο
  • 3 κουταλάκια βαλσαμικό ξύδι
  • 5 σκελίδες σκόρδο πολτοποιημένες
  • 1/4 φλιτζάνι λάδι
  • χωριάτικο ψωμί σε φέτες
  • 3/4 φλιτζάνι τριμμένο  κασέρι

Εκτέλεση

Προθερμένουμε το φούρνο στους 180°C και στρώνουμε σε ένα ταψί λαδόκολα. Ανακατέυουμε το μισό σκόρδο με το μισό ελαιόλαδο και με αυτό το μίγμα αλέιφουμε όλες τις φέτες του ψωμιού απο τη μία πλευρά. Ανακατεύουμε  καλά σε μπωλ το κρεμμύδι, τις ελιές, τις πιπεριές, το υπόλοιπο σκόρδο, το λάδι, το βασιλικό και το ξύδι . Στις μισές  φέτες του ψωμιού απλώνουμε το παραπάνω μίγμα και το τριμμένο κασέρι. Τοποθετούμε από πάνω τις υπόλοιπες φέτες ψωμιού και βάζουμε στο ταψί. Ψήνουμε στο φούρνο για 15 λεπτά  

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε