Σάντουιτς με αγγουράκι και φιστίκι Αιγίνης

Σάντουιτς με αγγουράκι και φιστίκι Αιγίνης Σάντουιτς με αγγουράκι και φιστίκι Αιγίνης
0 ΑΤΟΜΑ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0' ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
0 ΔΥΣΚΟΛΙΑ

Συστατικά

  • 8 φέτες ψωμί του τοστ
  • 1/2 φλιτζάνι φιστίκι ψημένο ανάλατο
  • 1 κουταλάκι φρέσκο ή ξερό βασιλικό
  • 1/2 σκελίδα σκόρδου πολτοποιημένη (προαιρετικά)
  • 1/2 φλιτζάνι παρμεζάνα σε λεπτές φέτες
  • 1/2 αγγουράκι κομμένο σε φέτες λεπτές
  • λίγο λευκό μπαλσάμικο
  • λίγο πιπέρι

Εκτέλεση

Θερμένουμε την τοστιέρα. Ανακατεύουμε όλα τα υλικά πλην της παρμεζάνας και του αγγουριού και φτιάχνουμε ένα μείγμα. Το απλώνουμε σε κάθε φέτα του τοστ και ψήνουμε για 5 λεπτά. Συμπληρώνουμε από πάνω τις φέτες του αγγουριού και της παρμεζάνας και σερβίρουμε αμέσως.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε