Σάλτσα του κυνηγού με σνίτσελ

Σάλτσα του κυνηγού με σνίτσελ Σάλτσα του κυνηγού με σνίτσελ
0 ΑΤΟΜΑ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0' ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
0 ΔΥΣΚΟΛΙΑ

Συστατικά

  • 2 κουταλιές βούτυρο
  • 1 κρεμμύδι σε κύβους
  • 100 γρ. μανιτάρια σε λεπτές φέτες (χωρίς τα κεφάλια)
  • 1 φλιτζάνι ζωμό κρέατος
  • 3 κουταλιές λευκό κρασί
  • 2 κουταλάκια του γλυκού έτοιμο ζωμό ψητού κρέατος
  • 2 ντομάτες σε κύβους
  • 3-4 κουταλιές σάλτσα σκούρου αμύλου
  • αλάτι
  • φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • 2 κουταλιές κομμένο μαϊντανό

Εκτέλεση

Μαγειρεύουμε το ψητό κατακάθι στο βούτυρο. Προσθέτουμε το κρεμμύδι, τα μανιτάρια και συνεχίζουμε το μαγείρεμα για λίγο. Ρίχνουμε τον ζωμό, το κρασί και την ντομάτα. Προσθέτουμε στη σάλτσα αλάτι, πιπέρι, μαϊντανό και δένουμε την σάλτσα από άμυλο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε