Σάλτσα σαμπαγιόν

Σάλτσα σαμπαγιόν Σάλτσα σαμπαγιόν
0 ΑΤΟΜΑ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0' ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
0 ΔΥΣΚΟΛΙΑ

Συστατικά

  • 220 γρ. ζάχαρη άχνη
  • 4 αυγά
  • λίγο νερό 
  • λίγο κονιάκ

Εκτέλεση

Χτυπάμε τα αυγά, την ζάχαρη και το νερό. Τοποθετούμε το μείγμα σε μπεν μαρί και εξακολουθούμε το χτύπημα, μέχρι να αρχίσει η σάλτσα να φουσκώνει και να γίνεται σαν αφρός. Συνεχίζουμε να δουλεύουμε το μείγμα επάνω σε χαμηλή φωτιά μέσα στο μπεν μαρί, τουλάχιστον για 20 λεπτά. Προσθέτουμε το κονιάκ, ανακατεύουμε και σερβίρουμε σε σαλτσιέρα.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε