Σάλτσα Ολλανδέζ με αυγολέμονο

Σάλτσα Ολλανδέζ με αυγολέμονο Σάλτσα Ολλανδέζ με αυγολέμονο
0 ΑΤΟΜΑ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0' ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
0 ΔΥΣΚΟΛΙΑ

Συστατικά

  • 4 κρόκοι αυγού
  • 2 κουταλάκια του γλυκού χυμό από λάιμ
  • αλάτι
  • φρεσκοτριμμένο άσπρο πιπέρι
  • 250 γρ. βούτυρο
  • 1 λάιμ
  • φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Εκτέλεση

Χτυπάμε τους κρόκους, τον χυμό λάιμ με αλάτι και πιπέρι. Το μαγειρεύουμε σε διπλή κατσαρόλα και χτυπάμε σταθερά μέχρι να πήξει. Ενώ συνεχίζουμε το χτύπημα, προσθέτουμε σιγά-σιγά ζεστό, λιωμένο βούτυρο και ξύσμα λάιμ και την νοστιμίζουμε με πιπέρι.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε