Σάλτσα ντομάτας πάπρικα με μπακαλιάρο

Σάλτσα ντομάτας πάπρικα με μπακαλιάρο Σάλτσα ντομάτας πάπρικα με μπακαλιάρο
4 ΑΤΟΜΑ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
0 ΔΥΣΚΟΛΙΑ

Συστατικά

  • 4 φιλέτα μπακαλιάρο πλυμένα
  • 1 κουταλάκι χυμό λάιμ
  • 1 φλιτζάνι ντομάτες ξεφλουδισμένες σε κύβους
  • 5 κουταλιές έτοιμος πουρές πάπρικας
  • 1 κουταλάκι του γλυκού σάλτσα σόγιας
  • 1 κουταλιά πάστα τομάτας
  • ελαιόλαδο
  • ζάχαρη
  • αλάτι
  • φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • 2 κουταλιές βούτυρο

Εκτέλεση

Πασπαλίζουμε το ψάρι με  χυμό λάιμ και  το αφήνουμε  να κρυώσει  στο ψυγείο για περίπου 20 λεπτά καλυμμένο με αλουμινόχαρτο. Σε ενα μπλέντερ ανακατεύουμε την ντομάτα, τον πουρέ πάπρικας, τη σάλτσα σόγιας, την πάστα τομάτας, το ελαιόλαδο, τη ζάχαρη, το αλάτι και το πιπέρι. Σοτάρουμε το ψάρι στο βούτυρο μέχρι να πάρει ελαφρώς χρώμα προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι και συνεχίζουμε για 2 λεπτά.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε