Σάλτσα μουστάρδας με κεφτεδάκια κοτόπουλου

Σάλτσα μουστάρδας με κεφτεδάκια κοτόπουλου Σάλτσα μουστάρδας με κεφτεδάκια κοτόπουλου
2 ΑΤΟΜΑ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
0 ΔΥΣΚΟΛΙΑ

Συστατικά

  • 450 γρ. φιλέτο στήθος κοτόπουλου
  • 1 σακουλάκι προπαρασκευασμένου καρυκεύματος για ψημένο αλεσμένο κρέας
  • 1/2 φλιτζάνι διπλή κρέμα φρέσκου τυριού
  • λίγη τριμμένη φλούδα λεμονιού
  • σπορέλαιο
  • 4 ξεφλουδισμένα φρέσκα κρεμμυδάκια
  • 2/3 φλιτζάνι ζωμό κοτόπουλου
  • 2/3 φλιτζάνι κρέμα
  • 3 κουταλιές της σούπας μουστάρδα χοντροκομμένη
  • πυκνωτικό σάλτσας με ελαφρύ χρώμα
  • αλάτι
  • φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • χυμός λεμονιού

Εκτέλεση

Πλένουμε το κρέας, το στεγνώνουμε, το περνάμε από συσκευή άλεσης κρέατος. Το ανακατεύουμε με τα καρυκεύματα για κρέας, φρέσκο τυρί και φλούδα λεμονιού. Με υγρά χέρια σχηματίζουμε 8 μπάλες από το μίγμα κρέατος. Ζεσταίνουμε λίγο σπορέλαιο και τηγανίζουμε τα κεφτεδάκια μέχρι να ροδίσουν. Για τη σάλτσα, τεμαχίζουμε τα κρεμμυδάκια και τα μαγειρεύουμε σε λάδι μέχρι να γίνουν καφέ. Προσθέτουμε ζωμό και κρέμα και τα αφήνουμε να πήξουν.Ανακατεύουμε με τη μουστάρδα και αν επιθυμούμε δένουμε τη σάλτσα με λίγο πυκνωτικό σάλτσας. Καρυκεύουμε με αλάτι, πιπέρι και χυμό λεμονιού.Οι φέτες λάχανου στον ατμό και τα μικρά καρότα πάνε πολύ με αυτή τη συνταγή.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε