Σάλτσα μορναί

Σάλτσα μορναί Σάλτσα μορναί
0 ΑΤΟΜΑ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0' ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
0 ΔΥΣΚΟΛΙΑ

Συστατικά

  • 1 δόση μπεσαμέλ αραιή
  • 250 γρ. κρέμα γάλακτος
  • 120 γρ. παρμεζάνα τριμμένη
  • 120 γρ. βούτυρο φρέσκο

Εκτέλεση

Ετοιμάζουμε τη δόση της μπεσαμέλ. Μόλις είναι έτοιμη προσθέτουμε την παρμεζάνα, την κρέμα γάλακτος, ανακατεύουμε πολύ καλά και την βράζουμε σε χαμηλή φωτιά μέχρι να πήξει. Ρίχνουμε το βούτυρο και ανακατεύουμε πολύ καλά. Η σάλτσα χρησιμοποιείται για παστίτσιο και ογκρατέν.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε