Σάλτσα με πορτοκάλι και πιπερόριζα με σπρινγκ-ρολς

Σάλτσα με πορτοκάλι και πιπερόριζα με σπρινγκ-ρολς Σάλτσα με πορτοκάλι και πιπερόριζα με σπρινγκ-ρολς
0 ΑΤΟΜΑ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0' ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
0 ΔΥΣΚΟΛΙΑ

Συστατικά

  • 4 φύλλα σφολιάτας
  • 200 γρ. ψητό μοσχάρι σε φετες
  • 200 γρ. ψητό βοδινό σε φέτες
  • 2 κουταλιές της σούπας σάλτσα στρειδιού
  • 4 κουταλιές της σούπας γλυκιά σάλτσα σόγιας
  • 2 κουταλιές της σούπας σάλτσα σόγιας
  • 4 τεμαχισμένες σκελίδες σκόρδου
  • 4 κρεμμύδια σε λεπτές λωρίδες
  • 4 φρέσκα μανιτάρια (σιτάκε) σε λωρίδες
  • 5 κουταλιές της σούπας βλαστοί σόγιας
  • 3 κόκκινες ψιλοκομμένες καυτερές σόγιας
  • 4 μίσχοι κολίανδρος
  • 1 καρότο σε λεπτές λωρίδες
  • Ηλιέλαιο
  • 3/4 φλιτζάνι χυμός πορτοκαλιού
  • 1 κουταλάκι κομμένη πιπερόριζα
  • 4 ψιλοκομμένα κρεμμυδάκια
  • 4 κουταλιές της σούπας κέτσαπ
  • 2 κουταλιές της σούπας μέλι
  • κρύο νερό
  • 1/2 κουταλάκι του γλυκού αμυλώδη τροφή
  • χυμό απο1 λάιμ

Εκτέλεση

Ανακατεύουμε τη σάλτσα στρειδιού, 2 κουταλιές της σούπας γλυκιά σάλτσα σόγιας, σάλτσα σόγιας, 2 σκελίδες σκόρδου  και τα προσθέτουμε στο κρέας. Απλώνουμε 4 φύλλα σφολιάτας, τοποθετούμε τα κρεμμύδια, τα μανιτάρια, τους μίσχους σόγιας, λίγη πιπεριά, τον κολίανδρου, τα καρότα και καλύπτουμε με το κρέας. Γυρνάμε τις πλευρές και τυλίγουμε. Τηγανίζουμε σε καυτό ηλιέλαιο, μέχρι να γίνει τραγανό. Βράζουμε το χυμό πορτοκαλιού με την πιπερόριζα, το υπόλοιπο σκόρδο, τα φρέσκα κρεμμυδάκια, την καυτερή πιπεριά, την υπόλοιπη σάλτσα σόγιας, το κέτσαπ και το μέλι για 10 λεπτά. Ανακατεύουμε την αμυλώδη τροφή και κρύο νερό μέχρι να μαλακώσει, το προσθέτουμε στη σάλτσα και το αφήνουμε να πάρει μια βράση. Ανακατεύουμε με 2 κουταλιές της σούπας λάδι και νοστιμίζουμε με χυμό λάιμ.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε