Σάλτσα με κρασί και τρούφα

Σάλτσα με κρασί και τρούφα Σάλτσα με κρασί και τρούφα
0 ΑΤΟΜΑ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0' ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
0 ΔΥΣΚΟΛΙΑ

Συστατικά

  • 1 λίτρο κρασί τύπου συράχ
  • 1 λίτρο ζωμό λαχανικών  δυνατό, δηλαδή ζωμός βρασμένος,ώστε να μείνει ο μισός
  • 200-300 γρ. τρούφα ψιλοκομμένη
  • 2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
  • 60 γρ. βούτυρο

Εκτέλεση

Σοτάρουμε τα μανιτάρια. Βράζουμε το κρασί, ώστε να μειωθεί στο 1/4 . Σοτάρουμε στο βούτυρο τα κρεμμυδάκια. Προσθέτουμε το ζωμό και βράζουμε μέχρι να μειωθεί στο μισό. Προσθέτουμε το κρασί και τα μανιτάρια. Μόλις πάρει βράση σβήνουμε τη φωτιά.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε