Σάλτσα με αντζούγια και σκόρδο

Σάλτσα με αντζούγια και σκόρδο Σάλτσα με αντζούγια και σκόρδο
0 ΑΤΟΜΑ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0' ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
0 ΔΥΣΚΟΛΙΑ

Συστατικά

  • 100 γρ. κομμένα σε κύβους φρέσκα κρεμμύδια
  • 1 ξεφλουδισμένη σκελίδα σκόρδου
  • 1 κουταλάκι του γλυκού βούτυρο
  • 200 γρ. φιλέτα αντζούγιας
  • 4 κουταλιές ελαιόλαδο
  • 3-4 κουταλιές χυμό λεμονιού
  • λίγη φλούδα λεμονιού
  • 4 κουταλιές κομμένο μαϊντανό

Εκτέλεση

Σοτάρουμε τα κρεμμυδάκια και το σκόρδο στο βούτυρο μέχρι να μαραθούν χωρίς να πάρουν χρώμα. Στεγνώνουμε τα φιλέτα αντζούγιας και τα χτυπάμε σε ενα μίξερ με τα υπόλοιπα υλικά.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε