Σάλτσα μασκαρπόνε και μουστάρδα με καρδιά μοσχαριού

Σάλτσα μασκαρπόνε και μουστάρδα με καρδιά μοσχαριού Σάλτσα μασκαρπόνε και μουστάρδα με καρδιά μοσχαριού
3 ΑΤΟΜΑ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
0 ΔΥΣΚΟΛΙΑ

Συστατικά

  • 700 γρ. καρδιά μοσχαριού σε κομμάτια μέγεθος μπουκιάς
  • 1/4 ζωμό κρέατος
  • 2 ξεφλουδισμένα φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
  • 1 ξεφλουδισμένη σκελίδα σκόρδου ψιλοκομμένη
  • 4 κουταλιές της σούπας βούτυρο
  • 2 κουταλιές της σούπας αλεύρι
  • 170 γρ τυρί μασκαρπόνε
  • 2 κουταλιές της σούπας μουστάρδα τριμμένη σε χοντρά κομμάτια
  • 1 κουταλιά της σούπας πικάντικη μουστάρδα
  • 1 κουταλιά της σούπας γλυκιά μουστάρδα
  • 1 κουταλιά της σούπας χυμό λεμονιού
  • 2 κουταλιές της σούπας χυμό πορτοκαλιού
  • αλάτι
  • φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • 2 κουταλιές της σούπας ψιλοκομμένο άνηθο

Εκτέλεση

Βράζουμε την καρδιά με το ζωμό μέχρι να μαλακώσει και μειώνουμε το ζωμό σε 2 φλιτζάνια.  Σοτάρουμε  τα κρεμμύδια και το σκόρδο στο βούτυρο, προσθέτουμε το αλεύρι και το αφήνουμε μέχρι να πάρει ελαφρώς χρώμα. Προσθέτουμε το ζωμό και αφήνουμε να βράσει για 10 λεπτά. Ανακατεύουμε με το μασκαρπόνε τις διάφορες μουστάρδες, τον χυμό λεμονιού, τον χυμό πορτοκαλιού και καρυκεύουμε με αλάτι και πιπέρι. Ζεσταίνουμε την καρδιά στη σάλτσα και προσθέτουμε τον άνηθο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε