Σάλτσα μανιταριών και κόκκινου κρασιού με κοτολέτες γαλοπούλας

Σάλτσα μανιταριών και  κόκκινου κρασιού  με  κοτολέτες γαλοπούλας Σάλτσα μανιταριών και  κόκκινου κρασιού  με  κοτολέτες γαλοπούλας
4 ΑΤΟΜΑ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
0 ΔΥΣΚΟΛΙΑ

Συστατικά

  • 4 κοτολέιες γαλοπούλας
  • αλάτι
  • φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • 4 φέτες μπέικον
  • 1 κουταλάκι του γλυκού πουρές ντομάτας
  • 4 κουταλιές της σούπας τεμαχισμένο μαϊντανό
  • σπορέλαιο
  • 4 κόκκινα ξεφλουδισμένα κρεμμύδια
  • 1 ξεφλουδισμένη σκελίδα σκόρδου
  • 4 κουταλιές της σούπας βούτυρο
  • 1 1/2 μικρά καφέ μανιτάρια
  • 1 φλιτζάνι κόκκινο κρασί
  • 1 διπλό πακέτο σάλτσα για πουλερικά

Εκτέλεση

Πλένουμε το κρέας και το αφήνουμε να στεγνώσει. Καρυκευουμε με αλάτι και πιπέρι. Καλύπτουμε κάθε πλευρά με 1 φέτα μπέικον. Ρίχνουμε πουρέ στην κορυφή και πασπαλίζουμε με μαϊντανό. Διπλώνουμε το σνίτσελ μια φορά και στερεώνουμε με ξύλινο σουβλάκι. Ροδίζουμε σε ζεστό λάδι και από τις 2 πλευρές. Κόβουμε τα κρεμμύδια σε λεπτές λωρίδες. Τεμαχίζουμε το σκόρδο. Τα σοτάρουμε και τα δύο σε βούτυρο. Καθαρίζουμε τα μανιτάρια και τα κόβουμε λεπτά. Τα προσθέτουμε στα κρεμμύδια και τα σιγοψήνουμε. Προσθέτουμε κόκκινο κρασί και την ίδια ποσότητα νερού και βράζουμε για 5 λεπτά. Ανακατεύουμε με τη σκόνη σάλτσας και τα αφήνουμε να σιγοβράσουν για λίγα λεπτά.

Η αρωματική πατατοσαλάτα ταιριάζει με αυτήν τη συνταγή.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε