Σάλτσα κάρυ

Σάλτσα κάρυ Σάλτσα κάρυ
0 ΑΤΟΜΑ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0' ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
0 ΔΥΣΚΟΛΙΑ

Συστατικά

  • 1 κιλό κρεμμύδια ξερά ψιλοκομμένα
  • 2 κουτ. σούπας κάρυ σε σκόνη
  • 2 καυτερές πιπερίτσες ψιλοκομμένες
  • 100 γρ. ελαιόλαδο
  • νερό
  • αλάτι
  • πιπέρι

Εκτέλεση

Σοτάρουμε το κρεμμύδι στο λάδι μέχρι να μαραθεί χωρίς να πάρει χρώμα, προσθέτουμε το κάρυ το καβουρδίζουμε, ρίχνουμε νερό και αφήνουμε να βράσει για λίγο. Καρυκεύουμε με αλάτι, πιπέρι προσθέτουμε τις πιπεριές και βράζουμε μέχρι να δέσει, εάν μας φανεί πολύ αραιή, προσθέτουμε λίγο αλεύρι. Σερβίρεται με ρύζι άσπρο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε