Σάλτσα Κάμπερλαντ

Σάλτσα Κάμπερλαντ Σάλτσα Κάμπερλαντ
0 ΑΤΟΜΑ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0' ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
0 ΔΥΣΚΟΛΙΑ

Συστατικά

  • 1 κρεμμύδι φρέσκο ψιλοκομμένο
  • 1/2 φλιτζάνι δυνατό κόκκινο κρασί
  • 1/2 φλιτζάνι κρασί πόρτο
  • 1 φύλλο δάφνης
  • 10 κόκκοι μαύρου πιπεριού τριμμένοι
  • 1 πορτοκάλι
  • 4 κουταλιές κόκκινο ζελέ φραγκοστάφυλου
  • περίπου 1 κ.γ. πικάντικη σάλτσα σόγιας
  • 3-4 κουταλιές ξύδι κόκκινου κρασιού

Εκτέλεση

Βράζουμε το κρεμμύδι με το κόκκινο κρασί και το κρασί πόρτο. Προσθέτουμε το φύλο δάφνης, τους κόκκους πιπεριού και συνεχίζουμε το βράσιμο. Πλένουμε, στεγνώνουμε το πορτοκάλι, βγάζουμε τη φλούδα σε λωρίδες και παίρνουμε τον χυμό του. Ρίχνουμε το ελαφρύ κρασί και το χυμό πορτοκάλι σε ένα σουρωτήρι. Προσθέτουμε το ζελέ, την πικάντικη σάλτσα σόγιας, το ξύδι, τις λωρίδες του πορτοκαλιού και αφήνουμε το μείγμα να βράσει, χωρίς καπάκι, για 15-20 λεπτά.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε