Σάλτσα γιαουρτιού με πιπέρι

Σάλτσα γιαουρτιού με πιπέρι Σάλτσα γιαουρτιού με πιπέρι
0 ΑΤΟΜΑ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0' ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
0 ΔΥΣΚΟΛΙΑ

Συστατικά

  • 1 κόκκινη πιπεριά καθαρισμένη
  • 1 φλιτζάνι ζωμό λαχανικών
  • 7 κουταλιές κρέμα
  • 3 κουταλιές άμυλο
  • 1 κουταλιά πάπρικα
  • 4 φλιτζάνι κρέμα γιαουρτιού
  • αλάτι
  • μέλι
  • πιπέρι κόκκινο

Εκτέλεση

Κόβουμε περίπου το ένα τέταρτο της πιπεριάς πολύ καλά σε κύβους, βράζουμε την υπόλοιπη στον ζωμό μέχρι να μαλακώσει και κάνουμε πουρέ. Ανακατεύουμε την κρέμα, το άμυλο, την πάπρικα και τα προσθέτουμε στον ζεστό ζωμό. Αφήνουμε να πάρει μια βράση και αποσύρουμε απο την φωτιά. Ρίχνουμε την υπόλοιπη πιπεριά στο γιαούρτι και το προσθέτουμε στην σάλτσα. Νοστιμίζουμε τη σάλτσα με αλάτι, μέλι και κόκκινο πιπέρι.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε