

0
ΑΤΟΜΑ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0'
ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
Συστατικά
- 300 γρ. ζάχαρη
- 110 γρ. νερό
- 250 γρ. φράουλες πλυμένες
- 1 κουταλάκι χυμό λεμονιού
- λίγο χυμό πορτοκαλιού
- λίγο κονιάκ
Εκτέλεση
Βράζουμε την ζάχαρη με το νερό και το χυμό λεμονιού και ανακατεύουμε καλά για να μην κολλήσει. Τοποθετούμε τις φράουλες σε ενα μπλέντερ και τις κάνουμε πολτό. Περνάμε από ένα τρυπητό και τις προσθέτουμε μέσα στο σιρόπι. Αφήνουμε να πάρουν μερικές βράσεις, προσθέτουμε τον χυμό πορτοκαλιού και το κονιάκ. Ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε σε σαλτσιέρα.