0
ΑΤΟΜΑ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0'
ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
Συστατικά
- 1 πακέτο Σάλτσα Ολλανδέζ (1 φλιτζάνι)
- 2 αβοκάντο
- χυμό από 1 λεμόνι
- 1 πρέζα ζάχαρη
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Εκτέλεση
Βράζουμε τη Σάλτσα Ολλανδέζ. Κόβουμε στη μέση τα αβοκάντο, αφαιρούμε το εσωτερικό και με ενα κουτάλι αφαιρούμε τον πολτό από τη φλούδα. Το λιώνουμε και ανακατεύουμε με τον χυμό λεμονιού. Προσθέτουμε τον πουρέ αβοκάντο στην Σάλτσα ολλανδέζ και νοστιμίζουμε με ζάχαρη και πιπέρι.