Σάλτσα αβοκάντο

Σάλτσα αβοκάντο Σάλτσα αβοκάντο
0 ΑΤΟΜΑ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0' ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
0 ΔΥΣΚΟΛΙΑ

Συστατικά

  • 1 πακέτο Σάλτσα Ολλανδέζ (1 φλιτζάνι)
  • 2 αβοκάντο
  • χυμό από 1 λεμόνι
  • 1 πρέζα ζάχαρη
  • φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Εκτέλεση

Βράζουμε τη Σάλτσα Ολλανδέζ. Κόβουμε στη μέση τα αβοκάντο, αφαιρούμε το εσωτερικό και με ενα κουτάλι αφαιρούμε τον πολτό από τη φλούδα. Το λιώνουμε και ανακατεύουμε με τον χυμό λεμονιού. Προσθέτουμε τον πουρέ αβοκάντο στην Σάλτσα ολλανδέζ και νοστιμίζουμε με ζάχαρη και πιπέρι.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε