Σάλτσα άνηθου με βρασμένο μοσχάρι

Σάλτσα άνηθου με βρασμένο μοσχάρι Σάλτσα άνηθου με βρασμένο μοσχάρι
4 ΑΤΟΜΑ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
0 ΔΥΣΚΟΛΙΑ

Συστατικά

 

  • 1 κιλό μοσχάρι σε κύβους
  • αλάτι
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 2 φύλλα δάφνης
  • 1 κ.γ. σπόρους σιναπιού
  • 1 κ.γ. ολόκληρο αρωματικό πιπέρι
  • 1 κουταλάκι του γλυκού σπόροι κολίανδρου
  • 1 κουταλάκι του γλυκού ολόκληρα πιπέρια
  • 1 ματσάκι ψιλοκομμένα λαχανικά για σούπα
  • 5 κουταλιές της σούπας βούτυρο
  • 4 κουταλιές της σούπας αλεύρι
  • 1 φλιτζάνι γάλα
  • 3/4 φλιτζάνι κρέμα
  • 3 φλ. ζωμός
  • φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • χυμός λεμονιού
  • πικάντικη σάλτσα σόγιας
  • φρεσκοτριμμένο μοσχοκάρυδο
  • 2 ματσάκια ψιλοκομμένο άνηθο

Εκτέλεση

Σε μια κατσαρόλα βράζουμε το κρέας σε αλατισμένο νερό και το αφήνουμε για 1 ώρα. Προσθέτουμε το κρεμμύδι, τα φύλλα δάφνης, τους κόκκους μουστάρδας, το αρωματικό πιπέρι, τον κόλιανδρο, το πιπέρι, τα λαχανικά και τα αφήνουμε  για 1 ακόμη ώρα. Αφαιρούμε το κρέας και το τυλίγουμε σε αλουμινόχαρτο.  Σε ενα τηγάνι, ζεσταίνουμε το βούτυρο και καβουρντίζουμε το αλεύρι,  προσθέτουμε το γάλα, την κρέμα, το ζωμό και τα αφήνουμε να σιγοβράσουν για 10 λεπτά. Τέλος, προσθέτουμε το  αλάτι, το πιπέρι, τον χυμό λεμονιού, την σάλτσα σόγιας, και το μοσχοκάρυδο.

Ζυμαρικά και βρασμένα λαχανικά πάνε με αυτή την συνταγή.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε