Σαλιγκάρια τηγανιτά

Σαλιγκάρια τηγανιτά Σαλιγκάρια τηγανιτά
4 ΑΤΟΜΑ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
0 ΔΥΣΚΟΛΙΑ

Συστατικά

  • 1 κιλό σαλιγκάρια
  • νερό
  • ελαιόλαδο
  • αλεύρι

Εκτέλεση

 Βράζουμε τα σαλιγκάρια σε αχνιστό νερό, τα στραγγίζουμε, τα πλένουμε καλά να φύγουν τα σάλια τους και με ενα πιρούνι βγάζουμε το εσωτερικό τους. Αλευρώνουμε το εσωτερικό και τηγανίζουμε σε καυτό ελαιόλαδο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε