Σαλιγκάρια ογκρατεν

Σαλιγκάρια ογκρατεν Σαλιγκάρια ογκρατεν
2 ΑΤΟΜΑ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0' ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
0 ΔΥΣΚΟΛΙΑ

Συστατικά

  • 100 γρ. σαλιγκάρια
  • 40 γρ. τυρί gruyere τριμμένο
  • 1 φρέσκο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο
  • 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
  • 1 κουταλιά μαϊντανό ψιλοκομμένο
  • 50 γρ. βούτυρο
  • αλάτι
  • πιπέρι φρεσκοτριμμένο

Εκτέλεση

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 230?C. Ανακατεύουμε καλά το βούτυρο, τον μαϊντανό, το σκόρδο, το κρεμμυδάκι, αλάτι και πιπέρι. Μοιράζουμε το μείγμα σε δύο ατομικά φορμάκια και προσθέτουμε από πάνω τα σαλιγκάρια. Ψήνουμε στο φούρνο για 15 λεπτά, ρίχνουμε το τριμμένο τυρί και συνεχίζουμε το ψήσιμο μέχρι να λιώσει το τυρί.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε