Σαλιγκάρια με ρύζι

Σαλιγκάρια με ρύζι Σαλιγκάρια με ρύζι
4 ΑΤΟΜΑ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
0 ΔΥΣΚΟΛΙΑ

Συστατικά

  • 1 φλιτζάνι ρύζι, πλυμένο
  • 1 κιλό σαλιγκάρια
  •  ντομάτα, ψιλοκομμένη
  • 1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
  • ελαιόλαδο
  • 3 ποτήρια νερό
  • αλάτι
  • πιπέρι

Εκτέλεση

Βράζουμε τα σαλιγκάρια σε αχνιστό νερό, τα στραγγίζουμε, τα πλένουμε καλά για να φύγουν τα σάλια τους και με ενα πιρούνι καθαρίζουμε το εσωτερικό τους. Σοτάρουμε στο ελαιόλαδο το κρεμμύδι μέχρι να μαραθεί, χωρίς να πάρει χρώμα, προσθέτουμε την ντομάτα, το νερό, το αλάτι, το πιπέρι, τα σαλιγκάρια και αφήνουμε  να βράσουν. Τέλος, προσθέτουμε  το ρύζι και συνεχίζουμε το μαγείρεμα.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε