10
ΑΤΟΜΑ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
Συστατικά
- 24-30 σαλιγκάρια
- 125 γρ. άγρια μανιτάρια σε κύβους
- 1 ντομάτα ξεφλουδισμένη σε κύβους
- 1 φρέσκο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο
- 1/2 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
- 50ml κρέμα γάλακτος
- 2 κουταλιές βούτυρο
- Αλάτι
- Πιπέρι
Εκτέλεση
Σε χαμηλή φωτιά, σοτάρουμε στο βούτυρο το κρεμμυδάκι. Προσθέτουμε το σκόρδο και τα μανιτάρια. Μόλις μαλακώσουν, ρίχνουμε τη ντομάτα, τα σαλιγκάρια, την κρέμα γάλακτος, αλάτι και πιπέρι. Ανακατεύουμε μέχρι να πήξει η σάλτσα και σερβίρουμε.