Σαλιγκάρια με κυδώνια Άντισσας

Σαλιγκάρια με κυδώνια Άντισσας Σαλιγκάρια με κυδώνια Άντισσας
3 ΑΤΟΜΑ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
0 ΔΥΣΚΟΛΙΑ

Συστατικά

  • 1 βαθύ πιάτο σαλιγκάρια, βρασμένα και καθαρισμένα
  • 1 κούπα σάλτσα ντομάτας
  • ελαιόλαδο
  • 2-3 φύλλα δάφνης
  • 1 μικρή κούπα πράσινες ελιές
  • 2 φρέσκα κρεμμύδια, ψιλοκομμένα
  • λίγο μπαχάρι
  • κανέλα
  • άλάτι
  • πιπέρι
  • 2 κυδώνια κομμένα στα τέσσερα

Εκτέλεση

Σοτάρουμε σε ελαιόλαδο τα κρεμμυδάκια μέχρι να μαραθούν χωρίς να πάρουν χρώμα, προσθέτουμε την ντομάτα, τα φύλλα δάφνης, το μπαχάρι, την κανέλα, το αλάτι, το πιπέρι και αφήνουμε να βράσουν. Τέλος, προσθέτουμε τα κυδώνια και τις ελιές.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε