0
			ΑΤΟΜΑ
		
		
			
			00'
			ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
		
		
			
			00'
			ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
		
		Συστατικά
- 500 γρ. γλιστρίδα χοντροκομμένη
 - 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
 - 1 ντομάτα ψιλοκομμένη χωρίς την φλούδα
 - 1μέτριο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
 - 100 ml λευκό κρασί
 - 75 ml ελαιόλαδο
 - αλάτι
 - πιπέρι
 
Εκτέλεση
Σοτάρουμε το κρεμμύδι στο ελαιόλαδο, μέχρι να μαραθεί ελαφρώς χωρίς να ροδίσει. Προσθέτουμε τη γλιστρίδα και την αφήνουμε για 2-3 λεπτά σε χαμηλή θερμοκρασία, μέχρι να αρχίσει να μαραίνεται. Σβήνουμε με το κρασί, προσθέτουμε την ντομάτα, το σκόρδο, το αλάτι, το πιπέρι, σκεπάζουμε την κατσαρόλα και σιγοβράζουμε για περίπου 10-15 λεπτά.Σερβίρουμε τη σαλάτα ζεστή ή χλιαρή με φρεσκοτριμμένο πιπέρι και λίγο ελαιόλαδο.