4
ΑΤΟΜΑ
10'
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
Συστατικά
- 1 κιλό ντομάτες
- 160 γρ. φέτα σκληρή
- 1 αγγούρι
- 3-4 ραπανάκια
- 1 κρεμμύδι ξερό μέτριο
- 1 πιπεριά πράσινη
- λάδι
- ξίδι
- 5-6 ελιές
- αλάτι
- ρίγανη φρέσκια
Εκτέλεση
Πλύντε και κόψτε τις ντομάτες, τη πιπεριά, το αγγούρι και το κρεμμύδι.Βάλτε όλα τα υλικά σε μία βαθιά πιατέλα ή σαλατιέρα και προσθέστε κομμένα σε φετούλες τα ραπανάκια.Προσθέστε αλάτι, λάδι, λίγο ξίδι και ρίγανη.Στο τέλος προσθέστε τη φέτα κομμένη σε τετράγωνα κομμάτια και γαρνίρετε τη σαλάτα με ελιές.