Σαλάτα με σπαράγγια σπανάκι κοτόπουλο και ξύδι βαλσάμικο

Σαλάτα με σπαράγγια σπανάκι κοτόπουλο και ξύδι βαλσάμικο Σαλάτα με σπαράγγια σπανάκι κοτόπουλο και ξύδι βαλσάμικο
0 ΑΤΟΜΑ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
0 ΔΥΣΚΟΛΙΑ

Συστατικά

  • 500 γρ. σπαράγγια βρασμένα, σε κομμάτια
  • 150 γρ. σπανάκι
  • 400 γρ. φιλέτο κοτόπουλου σε κομμάτια
  • 2 κουταλιές ελαιόλαδο
  • 200 γρ. μανιτάρια σε κομμάτια
  • 2 κουταλιές ξύδι βαλσάμικο
  • 1 κουταλιά παρμεζάνα τριμμένη
  • αλάτι
  • πιπέρι

Εκτέλεση

Αλατοπιπερώνουμε το κοτόπουλο και το σοτάρουμε στο ελαιόλαδο για 3 λεπτά. Προσθέτουμε τα μανιτάρια να τηγανιστούν με το κοτόπουλο και ρίχνουμε το ξύδι. Αφήνουμε να κρυώσει λίγο το κοτόπουλο και το ανακατεύουμε με το σπανάκι και τα σπαράγγια. Σερβίρουμε περιχύνοντας το λάδι από το τηγάνι, αφού το έχουμε στραγγίξει  και πασπαλίζοντας με παρμεζάνα.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε