0
ΑΤΟΜΑ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
Συστατικά
- 250 γρ. σπαράγγια βρασμένα, σε κομμάτια
- 250 γρ. πράσινα φασολάκια βρασμένα
- 150 γρ. κατσικίσιο τυρί τριμμένο
- 4 κουταλιές ελαιόλαδο
- 1 λεμόνι, το χυμό και το ξύσμα
- 1 κουταλιά ζωμό κρέατος
- 2 φρέσκα κρεμμυδάκια σε ροδέλες
- αλάτι
Εκτέλεση
Ανακατεύουμε το λάδι, το χυμό και το ξύσμα λεμονιού, το ζωμό κρέατος και το αλάτι. Προσθέτουμε τα σπαράγγια, τα φασολάκια, τα κρεμμυδάκια και ανακατεύουμε καλά. Σερβίρουμε με το τριμμένο τυρί.