0
ΑΤΟΜΑ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0'
ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
Συστατικά
- 4 - 5 φέτες προσιουτο σε μικρά κομμάτια
- 150 γρ. μανιτάρια βρασμένα, σε φέτες
- 1 μαρούλι χοντροκομμένο
- λίγο σέλινο χοντροκομμένο
- 1/2 ξινόμηλο σε μικρά κομμάτια
- λίγες ελιές
- 2 κ. σ. χυμό λεμονιού
- Για το ντρέσινγκ:
- ελαιόλαδο
- ξίδι
- 2 κουτ. σούπας μουστάρδα σκόνη
- αλάτι
- πιπέρι
Εκτέλεση
Τοποθετούμε σε βαθύ μπόλ το μαρούλι, το σέλινο, τα μανιτάρια, το ξινόμηλο το προσιούτο, τα ραντίζουμε με τον χυμό λεμονιού και τα ανακατεύουμε. Σε ένα άλλο μπολ βάζουμε τη μουστάρδα, το ξίδι το λάδι, το αλάτι, το πιπέρι και τα χτυπάμε με ένα πιρούνι πολύ καλά, μέχρι να ενωθούν όλα τα υλικά. Περιχύνουμε με αυτό τη σαλάτα και σερβίρουμε στολίζοντάς τη με λίγες ελιές.