2
ΑΤΟΜΑ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
Συστατικά
- 500 γρ. καρότα καθαρισμένα και τριμμένα
- 2 μεγάλα πορτοκάλια τα φιλέτα και το χυμό
- 1 κουταλιά ελαιόλαδο
- 2 κουταλιές χυμό λεμονιού
- ελάχιστη ζάχαρη
- 2 κουταλιές φυστίκια ψιλοκομμένα ή σπόροι κουκουναριού ψημένοι
- αλάτι
- πιπέρι μαύρο τριμμένο
Εκτέλεση
Ξεφλουδίζουμε τα πορτοκάλια και αφαιρούμε τη σάρκα μαζεύοντας το χυμό τους σε ένα μικρό μπολ. Ανακατεύουμε καλά το ελαιόλαδο, το χυμό λεμονιού, το χυμό πορτοκαλιού, αλάτι, πιπέρι και ζάχαρη. Ανακατεύουμε τα κομμάτια του πορτοκαλιού με τα καρότα, περιχύνουμε με το ντρέσινγκ, γαρνίρουμε με το κουκουνάρι και σερβίρουμε.