1
ΑΤΟΜΑ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
Vegeterian
Συστατικά
- 1 μεσαίο κοκκινο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 2 μεγαλα αβοκάντο
- 1 κουταλια χυμό λάιμ
- 1 μεσαία ντομάτα ψιλοκομμένη, χωρίς σπόρια
- 1 μικρή κόκκινη πιπεριά ψιλοκομμένη
- 1 κουταλαια τριμμένο κόλιαντρο
- 1 κουταλακι τριμμένο κύμινο
- 3 κουταλιές χοντροκομμένο φρέσκο κόλιαντρο
- 2 κουταλιές ελαιόλαδο
- 4-5 σταγόνες σάλτσα Ταμπάσκο
Εκτέλεση
Κόβουμε το αβοκάντο στη μέση, αφαιρούμε το κουκούτσι, τη φλούδα και το κόβουμε κομματάκια.Το τοποθετούμε σε ενα μπολ και το περιχύνουμε ελαφρά με χυμό λάιμ. Βάζουμε τον κόλιανδρο και το κύμινο σε ενα τηγάνι, σε μέτρια φωτιά για 1 λεπτό μέχρι να βγάλουν το άρωμα και τη γεύση τους και τα αφήνουμε να κρυώσουν. Προσθέτουμε στο αβοκάντο το κρεμμύδι, την ντομάτα, την πιπεριά, τα μπαχαρικά, το ελαιόλαδο, το Ταμπάσκο, ανακατεύουμε απαλά για να μην πολτοποιηθεί και τοποθετούμε την σαλάτα στο ψυγείο.