0
ΑΤΟΜΑ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0'
ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
Συστατικά
- 500 γρ. σιρόπι 30°
- 1000 γρ. ζάχαρη
- 1600 γρ. αλεύρι μαλακό ζαχ/κής
- 100 γρ. μπέικιν πάουντερ
- 200 γρ. velex ή ovallet
Εκτέλεση
Χτυπάμε όλα τα υλικά μαζί στο μίξερ με το σύρμα περίπου 5 λεπτά. Απλώνουμε το μείγμα με την παλέτα σε αντικολλητικό χαρτί ή λαδόχαρτο σε πάχος μισού πόντου. Ψήνουμε στους 240°C για 5 λεπτά περίπου.